Avís Legal


Condicions generals 
INFORMACIÓ DE LA COMPANYIA

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA, amb domicili a RIBERA D MONTARDIT 13 · 25569 MONTARDIT DE BAIX (El Pallars Sobirà- LLEIDA), i amb CIF 43727703 propietari del restaurant el Celler dels Joglars.

OBJECTE

Les presents Condicions Generals d’accés (les “Condicions d’ Accés”) regulen l’accés i ús per part de qualsevol persona (l'”usuari”) de les pàgines que integren el domini web http://www.elcellerdelsjogalrs.com (la “pàgina web” del restaurant El Celler dels Joglars) propietat de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA així com els continguts i serveis que en ella s’inclouen.
L’accés a aquesta pàgina web o el seu ús per a l’usuari implica necessàriament, i sense reserves, el submetiment i acceptació de les Condicions d’accés. Per tant, es recomana que l’usuari les llegeixi de forma atenta i detinguda cada vegada que vulgui entrar a la pàgina web de El Cellers dels Joglars.
JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap avís previ, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis de les Condicions d’Accés i, en general, d’aquells elements que integrin el disseny i configuració de la seva pàgina web.

ACCÉS A LA PÀGINA WEB

L’usuari accedeix a la pàgina web sota la seva exclusiva responsabilitat. Els continguts i serveis tenen com a finalitat exclusiva la difusió de informació sobre les activitats desenvolupades per El Celler dels Joglars.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I PROPIETAT INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts de la pàgina web corresponen en exclusiva a JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA excepte que s’especifiqui el contrari. Tot ús o explotació diferent de l’anterior precisarà una autorització prèvia i per escrit de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA En concret, es prohibeix a l’usuari reproduir, distribuir, comunicar públicament (inclòs el dret de posada a disposició), transformar, col·leccionar i, de qualsevol altra manera, explotar els continguts inclosos a la pàgina web sense l’autorització prèvia i per escrit de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

L’accés a la pàgina web o el seu ús no implica una recollida de dades personals de l’usuari per part de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA. No obstant, es comunica que, en el cas que JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA sol·liciti dades personals, s’informarà degudament a l’usuari conforme amb el que està establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Així mateix, s’informa que al accedir a la pàgina web o utilitzar-la, JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA està en disposició de poder obtenir les següents dades personals de l’usuari: el seu tipus de navegador de Internet i sistema operatiu, l’adreça IP des de la que es connecta l’usuari i la data i hora de connexió. Com que algunes d’aquestes dades el poden arribar a identificar, se l’informa que seran tractats per JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA amb la finalitat única i exclusiva de perfeccionar la seva connexió a la pàgina web. Respecte al tractament de dades personals, es prega consultar la nostra política de privacitat.

ENLLAÇOS
Tot enllaç, hipertextual, profund, framing, o qualsevol altre tipus de connexió virtual a través de xarxes de telecomunicació des de qualsevol indret web o adreça URL (“Enllaços”) a la pàgina web, haurà de ser autoritzat  per JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA, establint l’enllaç en tot cas a la seva pàgina inicial.
JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA desitja aclarir que els Enllaços a pàgines web de tercers que contingui la pàgina web tenen una finalitat orientativa, sent el seu objectiu posar a disposició de l’usuari altres fonts d’informació que podrien ser del seu interès.
JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA revisa el contingut que s’ofereix als Enllaços amb regularitat. No obstant, és impossible conèixer exactament i en tot moment quin és el contingut concret de tot enllaç. Per això es prega que, en el cas que qualsevol usuari o tercer observi que tals Enllaços puguin ser contraris a les lleis, la moral o l’ordre públic, o que siguin susceptibles de incitar a la violència o a la discriminació per raons sexuals, ideològiques, religioses o racials, ho posi en el nostre coneixement a través de la direcció de correu info@elcellerdelsjoglars.com
Al marge de la legislació, JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA declina qualsevol responsabilitat en relació amb els continguts dels Enllaços o amb els danys o errors que, per qualsevol virus present al accedir a aquests enllaços o al utilitzar-los, puguin patir els sistemes informàtics (hardware i software) de l’usuari.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE 

Les presents Condicions d’Accés queden subjectes a l’ordenament jurídic espanyol.
Per a qualsevol consulta també poden contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic: info@elcellerdelsjoglars.com

POLÍTICA DE PRIVACITAT JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, adreça, pagament i qualsevol tipus de clients d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de Caràcter Personal. Totes les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA El principal propòsit d’aquest fitxer és el continuar la relació contractual amb els nostres clients, sense haver de demanar una altra vegada totes les dades personals. JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA garanteix la confidencialitat de les dades facilitades i s’assegura que, en qualsevol cas, es transferiran per a qualsevol altre ús per part de tercers. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, els clients de JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals i comunicant-ho per escrit a:

JUAN ENRIQUE LUQUE SIRERA RIBERA DE MONTARDIT 13 · 25569 MONTARDIT DE BAIX (El Pallars Sobirà- LLEIDA)

 

Plaça Major s/n 25569 - Montardit de Baix - Pallars Sobirà (LLEIDA) | 630 253 255 | 973 620 663 | info@elcellerdelsjoglars.com

Horari


Dll Dm Dx Dj Dv Dss Dg

Horaris de midgia i nit

Menú

Disposem de menú setmanal
Entre setmana 19,80€
El cap de setmana 22€