El Celler dels Joglars | Entorn - El Celler dels Joglars

Activitats esportives

Al Pallars Sobirà podràs gaudir de les següents activitats:

Esquí alpí i nòrdic, trineu de gossos, motos de neu, excursions amb raquetes de neu, esquí de muntanya, senderisme, excursions a cavall, escalada, vies ferrata i alpinisme.
Descens de barrancs, mountain bike, puenting i piragüisme d’aigües braves, rafting, hidrospeed, essent el Noguera Pallaresa un dels millors rius d’Europa per a la pràtica d’esports en aigües braves.

A més, tenim molt aprop dos embassaments idonis per a la pràctica de piragüisme en aigües tranquil·les i esquí aquàtic: Pantà de la Torrassa (a la Guingueta d’Àneu) i Pantà de Sant Antoni (Pobla de Segur).

A escasos kilòmetres del nostre Hotel també podeu gaudir de fantàstiques passejades, excursions o fer senderisme pel Parc Nacional d’Aigüestoretes – Estany de Sant Maurici.

Activitats gastronòmiques

Tanmateix, a la nostra comarca podeu gaudir d’activitats més reposades com la visita a una formatgeria tradicional del Pallars amb tast del formatges de les nostres terres, a un celler de vins on també podreu degustar els nostres vins o recórrer els tallers d’artesans que hi ha a la comarca .

No podeu marxar del Pallars Sobirà sense visitar alguna de les moltes esglèsies romàniques que hi ha a la zona.

Entre moltes excursions temàtiques us recomenen també realitzar les rutes per indrets emblemàtics de la Guerra Civil (escenaris de batalles amb búnquers, etc.) i pels “Camins de la llibertat”, rutes de fugida dels republicans cap a França.

Plaça Major s/n 25569 - Montardit de Baix - Pallars Sobirà (LLEIDA) | 630 253 255 | 973 620 663 | info@elcellerdelsjoglars.com

Horari


Dll Dm Dx Dj Dv Dss Dg

Horaris de midgia i nit

Menú

Disposem de menú setmanal
Entre setmana 19,80€
El cap de setmana 22€