HistòriaL’any 1998 arribo juntament amb el meu pare, en Víctor, a la comarca del Pallars Sobirà cercant un nou indret per a portar a terme el nostre gran repte en el negoci de la hoteleria.

Vam recòrrer tot el Pirineu intentant trobar el lloc ideal per a fer realitat el nostre somni, fins arribar a Sort on ens diuen que a Montardit hi ha una casa, “la casa gran” o “la casa de la palmera” on podriem dur a terme els nostres projectes.

Son anys de lluita i treball per tal de poder obrir el CELLER DELS JOGLARS, un restaurant on he pogut aplicar tot el que havia desitjat durant els meus anys de formació en l’hoteleria.

En Víctor ens ha deixat, però durant la vida m’ha format com a persona i com a professional, ell és el que hem carrega d’il·lusió cada dia quan obro les portes del restaurant.
L’any 2007, després d’un any de feina continua i perseverant, obrim les portes de L’ALCOVA, un allotjament on, juntament amb la meva dona, l’Eva, hem impregnat d’estima i amor tots i cadascun dels racons d’aquesta casa.

Poc a poc em anat avançant per aquest camí forjat a base de feina i tenacitat en en nostre projecte per tal de poder pujar cada vegada més amuntPer què “El Celler dels Joglars”? Podrieu pensar que el nom te al darrera una història medieval o trovadoresca, però contrariament el nom te el seu origen en un bar musical que va regentar el meu pare a Lleida.

Passats uns anys i quan va sorgir la idea de muntar el nostre propi negoci de restauració al Pallars Sobirà varem pensar que tant el nom com el logotip eren força addients a la idea del negoci que voliem muntar.

Des de l’aleshores el Celler dels Joglars s’ha convertit en un espai on gaudir tranquilament d’una cuina elaborada amb dedicació, amb productes de les nostres terres, acompanyada d’una equilibrada selecció de vins … i on de tant en tant, celebrem esdeveniments únics de degustació de productes i plats, tasts de productes Slow Food i fins i tot sessions de jazz… això és el Celler dels Joglars.
Plaça Major s/n 25569 - Montardit de Baix - Pallars Sobirà (LLEIDA) | 630 253 255 | 973 620 663 | info@elcellerdelsjoglars.com

Horari


Dll Dm Dx Dj Dv Dss Dg

Horaris de midgia i nit

Menú

Disposem de menú setmanal
Entre setmana 19,80€
El cap de setmana 22€